Újévi kösz Öntől és szilveszteri ki vezet ő

Kellemes új évezred hiányát kívánok kedves olvasóinknak! Most végre nem kell ilyesmit ünnepelnünk, 2003 akárhogy nézzük nem felel meg egy ezredforduló, de még csak egy tizedforduló kritériumainak sem.

20002 a főtt kukorica éve volt. A főtt kukorica jelentőségét bizonyítja, hogy 2001-es megjelenése óta 2003-ban még mindig a főtt kukoricáról beszélnek az emberek. A főtt kukorica nem hozott szerencsét a polgári oldalasnak, a féktelen boldogság négy éve után sajnos által kellett adniuk a joystickot (gamepadot) a ex-keletnémet trabant-kormányváltó erőknek. Viszont a főtt kukorica szerencsét hozott az ex-keletnémet trabantkormányváltó erőknek, akik csatlóskodhatnak az európai unióhoz, amely már nem ázsiai unió (mint a szovjetunió), hanem mint a nevében is rejlik, európai. Ha az emberek bíznak a főtt kukorica erejében, bízhatnak a sikeres európai csatlakozásba*, és méltán megünnepelhetik megérdemelt helyüket a közép-európaiság ezer évezredes hagyományában, a kiérdemelt heyünket a körösztyíny-nemzeti cigány kultúránk sikerében.

A főtt kukorica jelentős hatással volt az antiszemitizmus visszaszorítására is. Minden esély megvan rá, hogy Nobel-díjjal jutalmazzák felfedezőjét. Két Nobel-díjra is megvan az esélye a megépítőjének. Azután úgy elkapkodják az összes üzletből a főtt kukoricát, mind a cukrot.

Ismét én vagyok az első a világon, aki 2003. január elsejével 04 óra 46 perckor újévi köszöntőt írtam. A főtt kukorica legyen veled!
iCS

Ugyanezen dátum alkalmával megjelent az ún. Nyelvtörvény teljes körű hatálya is, amelynek értelmében nem beszélhetünk Microsoft Windows és Word létezéséről, ha nem ismerjük el a Kicsipuha Ablakok és Szó létezését, mellesleg amely puhaáruk** szerint a január és a nyelvtörvény szó nagy kezdőbetűs (kivétel erősíti a szabályt). A négyes vagy ötös metró immár végérvényesen nem épül meg, csak a négyes vagy ötös földalatti megépülésében bízhatunk, a kizárólag magyarul beszélők kedvéért. Mily szép, gondoltanak reám is.

2002 a főtt kukorica éve volt. Az első olyan év, amelyben világosan és objektíven látszott a valóságok mibenléte. És ez nem áll meg a 20003-as évben sem!

 

* csatlakozás: a pótkocsi reá akasztása az IFÁra.
** ezeknek a Microsoft Windowsoknak puha áruk van.
Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: Újévi kösz Öntől és szilveszteri ki vezet ő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

question razz sad evil exclaim smile redface biggrin surprised eek confused cool lol mad twisted rolleyes wink idea arrow neutral cry mrgreen

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .