remekműalkotások

ESZMÉTELTEN újdonsítás következett be a rallisztikus ábrajzolás művészetében, különös tekincstettel arra, hogy megérkezék a végrevárt digitális fotókamera művészete, mint olyan* . Eláltal már nem csak földhözragadt manuálgrafikai, hanem immámor magasröptű valóvilágábrázolás-szinten szintén alkothatám kiművelt tevékenységem művészetileg. Mert szkennek ide, szkannak oda, mégiscsak nem lehet minden kívánatosság szerint alkalmazni eme jószágot, hisz ennél kimondottan korlátlanabb lehetőségekkel bír az elektrodagerrotípia.

* Nemcsák a fotógépn, hangem szintúgy megérkezék vala (sőt már korábban) a vécé-tévé szerkezet, mellyel kapturézásokat lehet kieszközölni a tellevízióból.

A műalkotások esetében már nem tudom hol járok, rzért ópuszsorszámozás tekintetében nem bonyolodom, meglehet a magyarázat, mért kuszálódott össze a zeneszerzők oópuszszámozási sorrendje, hiszen esetleg ők sem tudták consequensen Op-ozni alkozásaikat. Tehét akkor sorrend nélkül, egyenként kipipálva a werke óne opusnummer:

 

17. Ábra: Kner András (Jobboldali)

17. Ábra: Kner András (Jobboldali)

✓ 1978: ismét egy meggyűző bizonyíték arra tekintetben, hogy már akkor volt cukros víz, amikor még nem ma volt. Ez a változat már nem tarafalmazza az ún. Kokaint – nem tudom mért írta nagy betűvel a Winword – melyről sokáig azt hitték, hogy tartalmaz koka-kólát. Nem volt tehát betiltva, viszont most már ideje lenne. Mindenesetre már nem neveztetik Kiváló Árunak. És nem is 12 Ft+üveg. Ez azt jelkenti, hogy aki megitta, az isszavihette a bódba az üres üveget, és ott adtak neki egy teli üveget, ahol is az üveg ajándékba vala. Én ezt a rendszert egyszer meguntam, mert ezt az üveget már nem vittem vissza. Ezt a rendzsert az italgyár is megmunta, mert ezt az üveget már nem vihetem vissza. 78-ban a kupakokkal nem lehetett nyernyi robogót, vagy ötezer hátitáskát, mivel a sztálinnak az üzletről más elképzelései voltak. Lehetett viszont nyerni SORSJEGY-et, amit ha kihúztak, akkor a főnyeremény egy LADA. Össze tudott törni az üveg, mert üvegből bolt. A borítóját a Kner András tervezte, rá van írva.

1978

1978

 

 

✓ Drink Coca-Cola: ez a dokumetrum az kapcsolódik az előzőhöz, hiszen még mindig erről a szörpgyár tevékenységeiről szól. Problémamentesen kifügeszi fejlécét az ország tetejére, hiszen ő a világ tetejére is épp ilyen problémamegoldóbajnokságnyertesen ki tudta volna bármikor fürgeszteni hirtelését.

Drink Coca-Cola

Drink Coca-Cola

 

 

✓ az élethŰ macska: a portrésorozat második része, ismét egy erőtejles bizonyíték a macskák kinézetéről. Azért van nagy Ű betűvel, hogy meg lehessen kölönbözetni könnyűszerrel az előző macskától. A két macska abban különbik egymástól, hogy a kormi kutya. Az egy házőrző, mert samuszagú, hés ül az ajtó előtt, de van hogy áll rajta.

az élethŰ macska

az élethŰ macska

 

 

18. Ábra Alföldi Róbert karmester

18. Ábra Alföldi Róbert karmester

✓ bizonyító erejű dokumentum a víznek a Holdon levéséről: a főttkukorica ereje megadta azt, amire már régóta vártunk: bebizonyosodék, hogy a h2o meglelhető a hold bolygón, méghozzá igen nagy folyékony mennyiségben. Most már csak az a maradék kérdés, hogy ki jut el elsőként a holdra a magyarság egyezer évmilliomodos történetében. Esetlegesen alföldi róbert színművész? Ez a festőművész ugyanis minden paraméterében alkalmasnak látszik, hogy megkerülje a fényes égitestet.

bizonyító erejű dokumentum a víznek a Holdon levéséről

bizonyító erejű dokumentum a víznek a Holdon levéséről

 

 

EZ A RÉSZ KI VAN HAGYVA HOGY LÁTSZÓDJÉK A VÁLTÁS

 

 

19. Ábra: Bayer Imre (Baloldali)

19. Ábra: Bayer Imre (Baloldali)

✓ magyarország, ámerika, és a török félhold közös euroatlanti ünnepe: nincs olyan ország, hogy Euroatlant. De majd csatkajizunk hozzá. Úgy kell csatlakozni, hogy a bal és a jobb oldalunknak is örvendetes legyen. Úgy kell csatlakozni, mint egy konnektorhoz. Eddig volt ázsiai unió, az nagyon jó volt, mert lelendült a mezőgazdaság naná az ipar, most jön az európai unió, az nagyon jó lesz, mert még jobban.
És: csak egy év múlva lesz, de mi már tudjuk. Azért, mert ha nem csapkolódunk Euroatlanthoz, akkor elveszünk és Euroatlantiszhoz kapcsolnak mindeket. Megyünk Európába, lóháton. A Lovas Magyar Nemzet.
Lovas: az az ember, aki nem akart menni a kommunista heti hetesbe, mert hiába hívta a verebes. A lovas egyik dédapja nótaszerző volt, neve Sas Náci. A Verebes egyik apja nótaszövegíró volt, neve Verebes. A Lovas jó barátja szokott lenni a Bayer Imre. A Lovasnak jó barátja a Nasztáze Atilla. A Verebes jó barátja a Baginacsa-, valamint a Kállai Ferenc kettős.
Ez akép megint a kifejezett bambigyárak szentelen hirvetéseiről szólt, atlantas elterjeszrése egy idegen kultúrás szokásainak.

magyarország, ámerika, és a török félhold közös euroatlanti ünnepe

magyarország, ámerika, és a török félhold közös euroatlanti ünnepe

 

 

✓ Mániákus festő-művesek: hiába, ezek a két jószágok mindig ott vannak valahol. Eszükbe ötlik a tegnapi kiszavazósó eseményei, szidják nagyon, egyéb politikáról foltyatott beszélegetéseik határozatlanul körvonalazódnak, talán demokrácia vonalon még nem illetékesek. A zenérpl furfcsa elképzeléseik vannak, de ez csak természetes, hiszen a szobafestő nem hallgat schönberget. Malevics nagy hatással volt a szobafestőkre az összesre gondolom, mióta már csak minden falat egy színűre festenek, nem úgy, mint régen, amikor a még nedves falfelűletre frecskóltak festényt. Azóta minden fal megszáradt vala. Talán ez az első jelentősebb portrés a földmérő-portrék sorozata után.

Mániákus festő-művesek

Mániákus festő-művesek

 

 

✓ a nagy zenei tehetségtelenkutató verseny 2003 ha lenne végeredménye: ebben az idénben ugyan nem rendeztek ilyfajta versenyt, de én meghatároztam, hogy ugyanazok nyernék, akik előzőleg, hiszen nem, hogy ugyanolyan jók maradtak, hanem javultak továbbb, mert még többet tudtaq gyakorolni ők, az ő hangszereikkel. És még továbbra sincs párjuk a mezőnyben.

a nagy zenei tehetségtelenkutató verseny 2003 ha lenne végeredménye

a nagy zenei tehetségtelenkutató verseny 2003 ha lenne végeredménye

 

 


álvalóság-színház 2 (zeti színház): ez az író meg akarja szerezni a
téglalap alakú magyarországot, vagyishogy éljen az osztrák-magyar
monarchia. nem tud bemenni a parlamentbe, amit ő országháznak nevez,
mert nem ismer idegen szavakat. vannak neki barátai, ők is meg akarják
szerezni a téglalap alakú magyarországot, a balatont pedig feltőtlenék
tiszta vízzel, hogy ne csak bokáig, hanem fülig érjen a szájuknak.
Fertőteni sajnos nem sikert nekik, ezért inkább melencében fürednek, az
legalább tisztató.
Mindenhová kifügesztik zászlajunk, a magor lobogót, hogy tudjuk, hogy
magyarok vagyunk.
kicsit össze lehet
keverni az indiai
zászlókkal, de az
indiánoknak
narancssárgább is van a
képükbe. a magyar narancssárga kicsit pirosabb, de a mienk. a piros szín
azt jelképezi, hogy a magyarok szeretik a bort. a fehér szín azt jelképezi,
hogy a magyarok szeretik a bort. A zöld szín azt jelképezi, hogy a
magyarok szeretik a bort. A kokárdát az ún. Petőfi sanyi* fedezte fel
1989-ben, a francia forradalomban. Címe: trikolór. Ezt is kitették asz
emelvényre, hogy még identitássabb legyen a magorságtudatunk. A Petőfi
az baloldali volt. Minden feltüntetés és forradalom és ellenforradalom
baloldali, meg minden csőcselék baloldali. A sajtó is baloldali, meg a
média is, meg az internet is. Nagy a médiatúlsúly, ezért is szeretné ő
betiltani a csigakettest. A Petőfiről márádiót is neveztek el, de az nem
baloldali. A Petőfi apja a Petrovics Emil. Ő is tudta, m ilyen a háború.

*ún. Petőfi sanyi: duke nukem rajzomból szemüveg nélkül nézve jön ki hosszú orra és életrajza is van.
álvalóság-színház 2 (zeti színház)

álvalóság-színház 2 (zeti színház)

 

 

✓ csillagszemű juhász: ez a pofa már sok csillagot látott ezért ragadt rajta egy-két. volt ő már besúgó és, komcsi kém koma is. 1978-tól 83-ig nem volt kémelhárító, majd párttá alakult. Vásárolt magának egy Szék Házat, mert milliárdos ő. Kiadta a jelszót, hogy legyen ön is liliomos, és lett ő is pénzeszsák.

csillagszemű juhász

csillagszemű juhász

 

20. Ábra: Híres ember

20. Ábra: Híres ember

✓ ismeretlen ember: híres ember hirtelen hírtelen ember akar lenni, hírtelen ember hirtelen híres ember akar lenni, de nem sikerül. ebből kettő kép van. többen is próbálkoznak. Az első játékosunk azért sikertelen hírnévtelenedő, mert hasonlóválik az egyik álvalóság-színház színészre. Ott elvisnek hívták, de az még hlüyébben nézett ki. A második versenyzőnek nincs ilyen színművész képzettsége, bár alakvalójában meg is felelt a versenyszabályzatnak, de kizárja őt az, hogy nem is igazi magyar ember, de már bizonyára hírneves ember, mert már szerepelt a médiában, a német viva csatornán lépett fel valaminek. ezért zártuk ki őt is a versenyből. Meg lehet, hogy Szdsz-es is. Továbbra is várjuk ám a jelentkezőket a híres ember hasonmásversenyre. A nyertes részt vehet a Párizs-Dakar autóversenyen, mint fahrer. És áléphet a Berlin-Róma tengelyn, mint führer.

 

 

✓ régenvolt színtelenművészek 1: két-három ismerős fapofa köszönt vissza a képtelenről, akik megjelenleg rég után a gépernyőn, hogy olajfúrást tanuljunk és hogyan lehet szert tenni nagy gazdaságra, mivel a legfontosabb háromkívánság: egészség, béke, gazdaság. két szénművész eléggé színtelenül megjelenik a színteren, de valahogy morogvábbak lettek a szokványnál. ezt az okozza, hogy kifogyott a színsavas üdítőitaljuk a butykosbul, mellyet naponta szokásuk vala megkortyolni. színtúgy gyakori foglalkozásuk körében elkövették a telefonnal való visszaélést, melynek kezdetleges, ám akkoriban szokványos drótnélkülietlen változatát vették szájukra, kivételesen amikor medencébe lökték őket, utána odavitték nekik a zsinórnélküli telefont. nevükre homályosan emlékszünk, esetleg Bocky vagy Jobbey névre hallgathatnak, esetleg erre a kettőre. A Játékszíntelenhelye: Dabbas, mely városról készült már színhelytelen, hamis színes légifelvétel is.

régenvolt színtelenművészek 1

régenvolt színtelenművészek 1

 

 

✓ régenvolt színtelenművészek 2: sorozatunk második részében ugyanazon ismerőseinket köszönthetjük újra a képen, de nem köszöntjük. nem vagyunk ugyanis velük tegező viszontban még a nevüket sem tudjuk, eseteg Henrik Huffy vagy Jerry Hangman névre hallgathatnak, vagy valami másra. Egy biztos, hogy észak-amerikaiak. Ezen a felvételen tátott szájjal beszélgetnek egymásra. Jelenleg vitaműsorban vesznek részt, de nem a Balázs-shówban, mert ahhoz sokat kellene nekik utazni repülőgéppel, és sokat kellene fizetni a Balázs menedzserének a producerének a pénztárosának a két színtelenművésznek, és ez nem éri meg:

✓ se a Balázs menedzserének a producerének a pénztárosának,
✓ se a Balázs menedzserének a producerének,
✓ se a Balázs menedzserének,
✓ se a Balázsnak.

Ő a műsorvezető ebben a showban.
Ők meg biztos a Larry Spring-ben szereőelnek.

21. Ábra Larry Spring

21. Ábra Larry Spring

A Balázs-shów egy olyan jó műsor, hogy kiátexportálják Észak-amerikába, és ott nézik éjjel 1 órakor emberek a Viasat18 című előfizetéses kábelcsatornán, föliratozásokkal ellátva. Jele: 
(műalkotás lett ez a dokumetum is, mert a winows word progesszionális módszereivel képbeillesztéseket és szövegdobozakat hozhatunk létre, jól a szövegrészek között.)

régenvolt színtelenművészek 2

régenvolt színtelenművészek 2

 

 

✓ régenvolt színtelenművészek 3: a második rész után miondig a harmadik rész jön. Ezt onnan i s tudom, hogy mától a dramaturgiai osztályon vagyok. Álom-dramaturgiain. Egyrészt mert olyan jónyak tartják a főttkukoricakötetet, másrészt, mert jónak atartják a meggykötetet. szóval mérkezett a harmadikképp, eztis elmyagyarázom miről szól. Alig van ugyan cselekménye, de új már a szerepélő kép. Neve megin talig jut eszünkbe. Rayton, ennyi jut csak, a vezeték neve nem. Ja de az is, a vezeték neve: K. Ábel. A teleregényben végig csak Ray-nek becézik. De most mintha átváltozott volna, vagy aközben van. Van róla egy hülye vicc is, én már hallottam. A buszon. De nem én mondtam:
– Ré, páll a szád.
– Nem is páll.
– Pedig Ré, Páll.
Ez se vicces.
Egyébként a másik színtelenművészeknek a rokona, kb. 1/3-testvére. De ez csak később derül ki, amikor majd az érdek kikívánkozik. Hooppá, nem is, mert van még a Gary is, tehát ¼-rokon. Ez és az előző két-négy színtelenművészek a hangjukat egymás közt cserélgetik, minél idősebbek, annál morogabb a hangjuk, és sokszor ugyanaz. A Bud Spencernek is ilyen volt a hangja, de annak csak fiatalabb korába, amikor még nem játszotta el a Bujtor Istvánt, és lehetőleg nem ismerte a Ferenc Hillt (így montuk kiskorunkba). A Bujtor István az Elvarázsolt dollárban játszott Bud Spencert, mivel mindig az játszik a filmben, aki a hangja (így mondtuk kiskorunkba).

régenvolt színtelenművészek 3

régenvolt színtelenművészek 3

iCS 2003. 01. 08. – 2003. 12. 31.

 

✓ a millenáris kolbászmester beprezentálja a csillagszemű ablakzsiráft.jpg: extrángnak betettem 15 évvel ezelőtt múlva ezt az akkoriban még leirás nélkül tárolt pixelhalmazt. komplett ábrája transzforgációkat mutat be látrszólagos arcok között, meg végül állatkerti józságban csúcsosodik, amely kenőanyaogot reklámoz. sokat jár trakotorral budapestre feltünmtetésre, mellyel elállják az utat a gazdátlanokkal szemben, amikor elégedetlenek a telj felvásárlói árával akkor egyszerre kiöntik az aszfaltra reklamácuóképpen. ha elvesztünk egy váltasztást, akkor is ezt a módszert használjuk.

a millenáris kolbászmester beprezentálja a csillagszemű ablakzsiráft

a millenáris kolbászmester beprezentálja a csillagszemű ablakzsiráft

 

 

✓ reatív realizmus: újjabb állattkkerrtti lények érzketek képernyőnkre, ezek most eldönthetetlen struktúrájukkal a realizmus határán legenlek kohnyhakerti növényeket. háttérben láthatóan középeurópai uniós médiaelnyomás érzékelheztő, a sajtószabadság követelményeinek alulmarad, ha politikai pártállást hangszúlyosz egy tévécsatorna.

reatív realizmus

reatív realizmus

 

✓ Álom CD borító

Álom CD borító 01

Álom CD borító 01

Álom CD borító 02

Álom CD borító 02

2018 ezutóbbik

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: remekműalkotások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

question razz sad evil exclaim smile redface biggrin surprised eek confused cool lol mad twisted rolleyes wink idea arrow neutral cry mrgreen

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .