munkanapja

itt van megjött május elseje, a bolondok napja   !

Ez egy megfelelő alkalom a régi hülyeségek {20003} közzétételére.

Például: az európai uniós felkészítő tanfolyamok:
Euroatl anti köszöntő
Igazi euroatl anti köszöntő 20040501-re
lesznek új nevek az európában
melyekből látszik, hogy 15 éve sem ujjongtam féktelenül, hogy csatlakozunk ehhez a fantasztikus sóhivatalhoz,

vagy a műalkotások galériái

másik galér

Figyelem! A holnapon található szövegek nem léteznek!
Hasznosabb látnivalók: 
musiCS
graphiCS

 

Szóval akkor a májusegy lényege!

ez a nap aarról hírnevezes, hogy a munkát ünnepeljük, ezért inkább nem dolgozunk eznap. nem is érdemes, fárasztó. pihenés célszerűbb, meg a turizmus is felfejlődik, ha helyette inkább a wellnesshotelbe megyükn wekkendre élményfürtőbe. Sokan a balatoni királdulást választják.

ilyenkor vannak a majálisok, amiken régebben felvonulást szerveztek, amiken lehetett kérni háromkívánságot.  Ma napság szocialisták eszik a sörvirslit város- és népligetben, közben a kormányt szidják hogy népszdszerűbbek legyenek az ellenzéknek. Alkalmas időpontnak látszik kormányváltó tüntetés meghirdetésére is.

A fiatalok ezen a napon azt állítják, hogy májusfa. És igazuk is van. Kinézetileg a májusfa nem más, mint egy hagyományos fa, mégis hosszabb, hogy impresszívista múalkotásnak tűnjön messziről. A máj fa is hagyományos ünnepi veselet. Hajnalban építik fel, tetejébre ki diszísztik színes szallagkokal. Köré szétszórdják a szalmát. Az aszthma, szalmanáthma ünnepe is ezen a napon van. Szimbolista műalkotás is.

Lehet rendelni zenésérbesztőt különböző utcákba, ez is reggel van, hogy fel tudjanak rá ébredni. Sokan már csak azutcán ébrednek rá, hogy nem is reggeliztek. A zenés ébresztőt zenészek hajtják végre lovaskocsiból, harmonikaművész, dobos, szagzokonos, tubahangszerész közreműködésével.

példa

példa

 

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: munkanapja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

question razz sad evil exclaim smile redface biggrin surprised eek confused cool lol mad twisted rolleyes wink idea arrow neutral cry mrgreen

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .