a kőrtészet másnaposára

avagy mik a körtetek.

a körtegyümölcsöt általában az almagyümölccsel szokásos egy porondon szerepeltetni, általánan inkább pálinkát szeretnek főzni belőke ?,minthogy megenni magvastul. mostazonnban barackos összefüggésében olvashatjuk a szót, ennek oka hogy a rég megkezdett magvaváló gyümölkcs kötete éppenhogy csak elkezdődött amirkor még be sem fejeződött. mindössze két textúrát integráltam a barackba, és befejezetlenül állítottam helyben. most hogy kétezertizennyomlcs, ideje folytatni.
Ám a barack szó eddigre unaktuálisnak mondható, már vagy 7 évvel elhamaradva inkább körtének nevezhetjük. ha már van két gyümölcsünk, hát nyugodtan összemixerhetjük a kettőt.

Ehhez tudni kell, hogy 20001 óta gyümölcsökkel nevezem a köteteket, volt már a főttkukorica 2001, meggy 2003, szöllő 2004, és így most a barckörte 2011-8.  Ezekben a kötetekben bájtok formájában tárolt adatok találhatók, köttetlen formában lehetnek éppenm txt szövegek, doc szövegek, de lehetnek jpg képek vagy függeléknek mp3 zenék is. Leginkább két mfűfajban készültek ezek az műfalkotások:

  1. axurd,
  2. grotex.

De ha ez el van vétve, akkor dadaista tartalmat is tartalmaznak.

 

április 12 a körtészet másnapja, a magyar ember szeerti a pálinkát. a magyar ember szereti a bort. a mayar ember szereti a dzseggermaistert meg a zeataxot. hoppá!ezazea tax egyetlem mellekgatasa! a ruhataramat mar kecaer3eltem, de a zeataxomat azt nem! bicsanart nincsenek ekezetrk mert mobilrol.irok.

agöltészet napján mindenkinek meg kell keresnie egy verset és elrejetnei a facebookon, ami biztonyítja, hogy mindenki mennyire sokat versetolvas napközben. Ezen a napon volt egy napos József Adylla mert ő is egy kültő volt. A költő abban különleges, hogy nem csak olvasni és megosztani tudja a verset, hanem írni is. Még egy ilyen költő az Alföldi Róbert költő, aki írni és olvasni is tudja a verset.

Alföldi Róbert költő

Alföldi Róbert költő

április 12 még az ügydöntés napja is volt visszamenöleg 2003 ban, amikro az euorópáról döntöttek a magyar nép. valamint ma gagarin nap is van, elsokent szállott űrbe szovjeteurópai unió tagállamából megelőzve kenedit, aki viszontzásul később holdra szállott az amerikai unió tagállamából, megelőzve a szevjeteuniót.

 

 

 

 

 

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: a kőrtészet másnaposára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

question razz sad evil exclaim smile redface biggrin surprised eek confused cool lol mad twisted rolleyes wink idea arrow neutral cry mrgreen

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .