egymásik forradalom

az ötvenhat üzenete a mai magyarság számára az az, hogy el tudjuk helyezni magunkat egy kis nép is szerepelhet nagyot a nagy államok között.
azt is forradlam, amikor 56-ban a szabadságvágy elhatároza, hogy birokra kel a szovjet ellen, és hogy 50 évre rá pont megint tüntetésekkel tölti a napjait a kossuth téren, szimbolikusan akarja bebizomyítani az évforduló hitelességét.
hogyha egy minterelnök lehazaárulózza a ruháját, akkor le kéne neki mondania, de inkább nem akar, merszékében érzi magát még. addig meg senkin nem megy haza a tüntetésről, amígy nem mond le az mindiszertelnök.
hogyha zudik egy miniszterelnök, akkor valaki szivárogtat a választás előtt egy hangfelvételt, amiben kiderül a történelem.

igazmondásra meg szorításokra is szükség van, de nem mindegy hoggy ki viszi végbe őket. amelyik pártnak háromnál több hangfelvétele van a másikról, az biztos kereszténydemokratának tudhatja magát a következő fordulóban.

jelenség a magyar politikai demokráciában két nagy politikai ellenfél van: a gyurcány és az orbány, valamint az orbán és a gyurcsány. mindannyian sportolók, labdarúgók, hosszútábfutók. egyikük olimpiát is szeretne budapesten. de amíg a demszky van a főpolgármester, addig erre nincs módja. a demszky nem sportoló, viszont szokott venni villamost, és csináltat néha kátyúkat, köntörfalat. van olyan is, hogy sólyom köztársasági elnök. nem szeret szerepelni, szemüveges.

ha rendőröknek rendeznek ki-mit-tudott, előfordulht, hogy túlzott lesz a rendőri fellépés azon.

2006. 10. 28.

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: egymásik forradalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

question razz sad evil exclaim smile redface biggrin surprised eek confused cool lol mad twisted rolleyes wink idea arrow neutral cry mrgreen

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .