földnapja

napja van a földnek, április22-ére tartják. ha lehet fákat ültetni, akkor ültessünk fákat ezen a napon is. fontos az üvgázhatás elhárítása végett, mert megköti a széndiokszidot, ami káros az embernek ha nagyon sok mennyiségben van a szobában. a fölgd napja még arról is szól, hogy lekapcsoljuk a lámpát 1/24-ed (~0,042) napra, mialatt csak gyertyával világítunk és nem kapcsoljuk be addig a tévét se, hogy megnézzük a Csinibaba nevű filmszatírát. de valójában az földórája, és március 24-re volt már.

A földnaja van himnusza és zászlóaja is. A földnapja himnusza az ugyanaz mint az európaiunió himnusza, ami a bétőven 5. szimfóniája. Mindenre lehjet használni ezt a népszerű motłívumot. Hasonlóképp a föreliz című nótát, melyet monofónikus módban célszerű fagyiskocsikba tenni, hogy végigrohanjuk vele az utcán, régebben ébresztőórába vagy lakáscsengőbdne- népszarűsítették.

A Föld napja nem hivatalos zászlója

A Föld napja nem hivatalos zászlója

Rajzpályázatot is lehet hirdetni erre a napra, hogy 250 gyerek lerajzolja egyszerre a föld bolygót amint beteríti a műanyag, hogy aztán szerektjív holladékgazdálkodás keretében csökkentsük az üvegázhatást. Ez leginkább három körbenyíllal szoktát ábrázolni.

Preferált a színrescseruza használata, esetleg zsírkéta is megendedett, a hagyomános színek a zöld és a kék a földgölyó ábrázolás tekintetében. Lehetőleg a pólójuk színe is ezekből álljon, mert nagy tömbegben nézve egységes hatású, és az összefogást jelképezi.

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: földnapja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

question razz sad evil exclaim smile redface biggrin surprised eek confused cool lol mad twisted rolleyes wink idea arrow neutral cry mrgreen

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .