a nagy zenei tehetségtelenkutató verseny végeredménye (2000)

a nagy zenei tehetségtelenkutató verseny végeredménye

idén először rendezték meg a Soda támogatásával a nagy zenei tehetségtelenkutató versenyt, de ez már 8 éve így megy, hiszen minden évben csak egyszer kerül sor erre a neves rendezvényre, ezért minden évben először rendeződik meg. különféle kategóriákban indulhattak a versenyzők: dance, rap, dj, amelyekben sok jelentkező volt várható. a szakmabeliekből álló zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, a rengeteg induló színvonalasabbál színvonalasabb pályaműveket nyújtott be. sajnos azonban csak egy versenyző kerülhetett ki győztesen, így mindhárom nyertesünk nagy szerencsének örvendhetett, amikor őket hirdette ki elsőnek a hírneves szakmabeli zsűrielnök.

az ünnepélyes díjkiosztó után élő bebutatóval folytatódott a gála. a nyertesek itt mégegyszer megcsillogtatták tehetségtelenüket, a siker lenyűgöző volt, a közönség majdnem állva tapsolt és tombolva követelték vissza kedvenceiket. végül a hírneves szakmabeli zsűrielnök mégegyszer gratulált a nyerteseknek és a veszteseknek is annyit mondott, hogy majd legközelebb biztos sikerül, és a nyerteseknek további sok sikert és eredményes fellépéseket kívánt, és átnyújtotta a nyerteseknek a nyereményt és gratulált. a nyertesek mégegyszer előadták műveiket, így biztosítva magukat a világot jelentő deszkákon.

a Soda is gratulál a nyerteseknek!

iCS 2000

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: a nagy zenei tehetségtelenkutató verseny végeredménye (2000)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

question razz sad evil exclaim smile redface biggrin surprised eek confused cool lol mad twisted rolleyes wink idea arrow neutral cry mrgreen

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .