A Meggy mibenléte

A Meggy mibenléte
és a MAGYARORSZÁG kiaknalizálása

 

A meggy 2003 legnagyobb vívmánya, mejnek segítégével körvonalazódik, hogy vannak-e komunisták, és vannak-e nekik értékrendje. Kirajzolódnak a vonalak, hogy a zsidó, körösztyény, hellén és régi bizánci kultúra alapján épül fel az európai integrált álamkör (a meggy is nagy hatással van az antiszemitizmus visszaszorítására). Kiváltképp a római-görög kultúra alapján. Kihangsúlyozandó, hogy a privatáció financírozásának volumene markánsan labilis, ehhez nagyban hozzájárult a regnáló komunista hatalom és az ő elődei, és császár elődei. A meggy ezenkívül megdetektálja, hogy van-e a kommunistáknak jövőképe, van-e joguk a borisszaságra, és kiprezentálja, hogy miért jobb a polgári oldal bordája.

A meggy ugyan nem befolyásolta a trianoni döntést, de jelentős engedményeket eszközölt az 56-ban, és kísérletett a kárpátmedenceség érdemeinek növelésére, az Erdélyi Felvidék és a Pannónia MEGGYESÍTÉSÉRE. Az 1,4 éves múltra visszatekintő Magyar Turul Kultúrtársaság is elismerte ezen érdemeit annak a tüntetésnek az alkalmával, amikor is 1,4 éve lefoglalták és lezárták a Kossuth Lajos utcai telefonfülkét. Ekkor az állami rendőrség brutális eszközökkel leverte a békésen demonstráló húszfős tömeget. Ám a Magyar Turul Kultúrtársaság nem hagyta annyiban a dolgot, és 0,4 éve újra megemlékezett az egykoron elfoglalt telefonfülkénél. Ekkor az állami rendőrség brutális eszközökkel leverte a békésen demonstráló húszfős tömeget.

De ez nem számít semmit, ez mind csak aktuálpulitikai forrongás, a meggy mibenléte valójában korszakokon átívelő, egyetemes érvényű. Lényeges, hogy a meggy mindig az igazságot reprezentálja, és megpróbál objektív maradni. Nincs köze a K.u.H. bráker-ürügyhöz, a Kulcsár Attilához sem, nem tudja ki az a Rejtő Je. Tibor, csak annyit hallott, hogy cellájában svábbogarak mászkálnak és közük van a brôkerbotrányhoz. Szerencsére büdösbogarak poloskák nem vannak a börtönben. Kulcsár A Tilla Bécsben tartózkodik, ott is eszik.

És a Gyurcsány Ferenc milliárdjait sem hányja kardpengére. Ez a hangnem méltatlan lenne a magyar politikai élethez. A megbéklyélés jegyében mindkét oldalt egyformán elegyengetjük. Lényeges az összeforgásra való törekvés, mert csak egygyütt tudunk bemenni az európába.

A meggy kimutatta a különbséget a PUHL, a VÁGÓ és az ARAFAT között. a puhl az játékvezető, a vágó az műsorvezető, az arafat az palesztín vezető. ez a lényegbevágó eltérés náluk. ezt mind fotóról, mind igaziból lehet ellenőrizni, mind én is megcsináltam. szerepcsére fényképhű volt az élet. Zöld Nyílakkal jelöltem a kitüntetett különbségeket.

azt, hogy a svarcenegger kormányzó lett kaliforniában, nem sikerült megakadályoznia a meggynek, ebbe nem volt beleszólása, kvázi nem az ő hatásköre. habár határozottan nem ért egyet ezzel a cselekedettel. mért akar amerikában egy filmszínész kormányozó lenni? egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a svarcenegger nem is igazi magyar.

A meggy mégmutatta a fotball magyartalanságát is. Színvonalát tekintve már nem tekinthatő sportnak, csak spórnak. nincsenek ma már budai kettők, bozsikok meg albertek. ezért mondta le a demján Sándor a meccset, aki a liga elnöke, volt és a westend city föltalálója. a világon a legkevesebb westend a Magyarországba van, csak egy van belőle. A világon a legtöbb Magyarország az a Európában van, kettő is van belőle. Van egy akinek Horti a ligaelnök, van egy, akinek a Kun béla az igazgatója.

A Magyarország már demokráciai ország, ahol vannak pártok. A pártok a parlamentbe kerülnek be, ahol gombnyomással szavaznak. Van mindig egy kormánypert nevű oldal, meg mindig van ellene egy „ellenzék” ellenvezésű. A kormánypárt szerepe az hogy megszorítani az emberek népjólétét, drágítani az árakat, leamortizáni a közésségügyet. Az ellenzék ellenkező szerepet játszik, nem szabad neki semmit megszavazni, mert kárbavész a hitele, amit felvett ő. A kormánypártba mindig mond valaki valamit, ezt mindig az ellenzéknek csúsztatással kell vádolnia, majd ő beperelődik, mert megsértette a jó hírnevét, és felsőfokon jogerős ítéletben nem vagyoni jellegű kártérítésre köteleződik majd akkor. Az ellenzékbe is mindig mond valaki valamit, és ezt is csúsztatással vádolják mindig, és ő is kap majd nem vagyoni jellegű kártérítést. Ezért jó gaztagok a politikusok. a nem vagyoni jellegű kártérítést az nagyobb pénzösszeg átadását jelenti.

Van a magyarországba élénk politikai közbeszéd is, amikor arról beszélnek emberek, hogy milyen kaját ettek a kormány, és hogy hova kirándultak nyaralni a mindiszterek. ha egy marslakóűnek (lásd: a negyedik ábrát) kéne elmágyarázni a meggy fogalmát, akkor azt modhatnánk, hogy van olyan, aki már találkozott a meggyel, és van aki ezután fog. csak az a baj, hogy ez így nem vicces. csak az újszülöttnek, mert minden újszülöttnek minden vicc tetszik. de ez se vicces. mert ahogy a karinti mondta: humorban nem ismerek tréfát. ezért es se vicces. Az, hogy miért nincsenek marlakóük (lásd: a negyedik ábrát), azt egy másik helyen índokolom, amikor a marsra szállás rpogrlémájáról írok. ebben is előkelő a meggykötet, hiszen jó helyen jó időben jót kell csinálni.
de ez se vicces. különben is, ha a meggyről van szó, az nem lehet vicc, mert a meggy az komoly dolog.

iCS 2003. 09. 30.

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: A Meggy mibenléte

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

question razz sad evil exclaim smile redface biggrin surprised eek confused cool lol mad twisted rolleyes wink idea arrow neutral cry mrgreen

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .