Ez nem a főtt kukorica érdeme, hiába mutatnak rá bizonyos jelek

Mára már egyértelműen körvonalzódott a valóságok minden fontosabb tulajdonsága. Erről csak ősztől beszélhetünk teljes körben, viszont én már két éve megmutattam, hogy milyen az igazi vérvalóság-színház (op. 49), amelyben ismét igazam lett. Mit ne mondjak, csak nekem lett igazam.

1. Ábra George Orwell

1. Ábra George Orwell

A többi ábrázolás a valóságokról együgyű, nevetséges hipotézis. Álszínészekkel eljátszatott álvalóság-színház, álrendezőkkel. George Orwell angolul író, az 1984 című víziójában a Nagy Testvér az emberekkel kommunikáló Madách Ember Tragédiájában a Falanszter színben a személytelenített uniformisemberek.

Az én víziómban megjelenő kép viszont A vérvalóság-színház. A Kelet-Berlin nevű, fedél nélküli, ámde falakal ellátott nem-villába nyújt betekintést. Ennek a nem-játéknak a lakói voltak csak igazán elzárva a külvilágtól, viszont nem tudták előre, hogy meddig. A főtt kukoricának tehát nincs köze ahhoz, hogy a valóság fogalmát mára már eltorzították eredeti jelentésétől, hiszen a főttkukorica mindig az igazságot reprezentálja.

vérvalóság-színház

vérvalóság-színház

 

iCS 2003. 02. 19.

Notice: This work is licensed under a BY-NC-SA. Permalink: Ez nem a főtt kukorica érdeme, hiába mutatnak rá bizonyos jelek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

question razz sad evil exclaim smile redface biggrin surprised eek confused cool lol mad twisted rolleyes wink idea arrow neutral cry mrgreen

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .